قهرمان و ناجی یا دچار اختلال شخصیت ؟

قهرمان و ناجی یا دچار اختلال شخصیت ؟
چرا برخی همیشه فکر میکنند آنها باید جای انسانهای موفق یا قهرمان ورزشی بودند. و میتوانند ناجی باشند و همه چیز را تغییر بدهند.

چندی پیش در پایگاه خبری رزمی نیوز مطلبی را درج کردیم با عنوان اینکه برخی همیشه فکر میکنند آنها باید جای انسانهای موفق یا قهرمان ورزشی بودند. و میتوانند ناجی باشند و همه چیز را تغییر بدهند. اما مسئله این است که هنوز وارد بطن کار نشده و از داخل موضوعات و مشکلات بی اطلاع هستند. اگر واقعا مدیری کارآمد باشند قطعا به موضوعات مدیریتی و به لفظی ( داخل گود ) واقف هستند. اما اصرار های بیموردی دارند.

همکاران مطبوعاتی دیگر ما در خبرگزاریهای مختلف نیز لطف کردند و این مطلب را منتشر کردند.

این مشکل مربوط به ورزشهای رزمی نیست مربوط به تمامی موضوعات در کشور ما است . عده ای گمان میکنند آنها همه چیز تمام اند و افراد مدیر و مسئول به اشتباه جای آنها را گرفته اند و استعداد و تخصص های انها نادیده گرفته شده است .

اما با کمی دقت در عملکرد انها متوجه خواهیم شد که همیشه در حال نقد و انتقاد و اعتراض و گله هستند . در سیستم کاری خود پیشرفت و عملکرد چشمگیری نداشتند و  خود را به چندین تیتر و عنوان و کلمات قصار محصور کرده اند.

اینکه این اعمال، حسادت به داشته های دیگران یا قضاوتهای غیر تخصصی و نابجا تعبیر شود به دیدگاه مردم و کارشناسان واقعی بستگی دارد.

ما در زیر مجددا مطلب قبلی را درج خواهیم کرد تا مخاطبین عزیزی که موفق به خواندن نشده اند موضوع را مطالعه نمایند.

علی محمدی مربی و محقق ورزشی

بیرون گود نظارت کنیم داخل گود قضاوت کنیم

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که برای معرفی و داشته های رزمی خویش تلاش میکنید تا خود را در کنار اساتید بزرگ و مراجع بالا و مسئولیت های ورزش های رزمی ببینید ، اول مشخص کنید کدام یک از گزینه های زیر هستید؟

۱ – موفق و پیروز
۲ – دارای سابقه درخشان و در حال تلاش
۳ – قضاوت درمورد فعالیت دیگران
۴ – منتقد

اجازه بدهید یک بار هم ما بدون تعارف بگوییم که ۹۰ درصد افراد در گروه شماره ۳ قرار دارند . و برخی هم بسیار بی انصاف.

قبل از اینکه به دیگران خرده بگیریم و از عمکرد آنها با خبر بشویم و به مشاهده ظاهر کار توجه کنیم، ابتدا ببینیم ما خود در چه مرحله ای از موفقیت قرار داریم ؟ عملکرد خود ما چیست ؟ چه موفقیت هایی را داشته ایم ؟ اگر مدیر و مسئول یک سازمانی هستیم، چه تلاشی برای زیر مجموعه های خود کردیم و چه موفقیتهایی کسب کردیم که این توقع را از دیگران داریم.

آیا صرف اینکه مدرکی از خارج از کشور دریافت کنیم به عنوان حکم جهانی و یا اینکه در دانشگاه تحصیل کنیم و مدرکی بگیریم همه چی تمام است ؟ عناوین کارشناس ، دکتر ، محقق ، پروفسور ، و … آیا قرار دادن این عناوین در پیشوند و پسوند نام خود، شخصیت و تخصص می آورند ؟ چون من مدیر و یا پزشک و یا مسئول سازمانی هستم ، میتوانم در مورد مدیر و مسئولین دیگر اظهار نظر کنم ؟

  • چرا برخی دوست دارند خود را برتر از دیگران بدانند ؟
  • چرا فکر میکنیم حق ما را خورده اند ؟
  • چرا فکر میکنیم ما باید به جای آن مدیر یا مسئول یا قهرمان و اسطوره بودیم؟
  • چرا فکر میکنیم انها بدون هیچ تخصص و تلاشی خود را به جایگاه بالا رساندند ؟

قضاوت و انتقاد در ورزش های رزمی

و خیلی چرا های دیگر که همیشه در ذهن ما وجود دارد .

بیاییم کمی واقع بین باشیم ، بی انصاف نباشیم ،بدون تحقیق و آمار ، اظهار نظر نکنیم ، صدها کار خوب را فدای یک خطای سهوی نکنیم و احساسی نظر ندهیم.

مدتی است برخی افراد در فضای مجازی و برخی وب سایتها و شبکه های اجتماعی شروع به تخریب یکدیگر کرده اند و هر کسی خودش را برتر از دیگران میبیند. یکی ام خودش را کارشناس  یکی متخصص یکی اسطوره گذاشته است و عده ای هم جمله قهرمان جهان را برچسب پروفایلشان کرده اند .

یادمان نرود تا وارد گود و بطن کارها نشویم درک درستی از مشکلات و سختی کارها نخواهیم داشت.

بهتر است به جای اینکه قضاوت کنیم ، اعمال و کارهای خودمان را نظارت کنیم .

قهرمان و ناجی یا دچار اختلال شخصیت ؟

روانشناسان درمورد اینگونه رفتار ها این مطلب را بیان میکنند :

اختلال شخصیت خودشیفته ” Narcissistic personality disorder NPD ” نوعی اختلال شخصیت است که در آن فرد خود را بزرگ و مهم می‌ پندارد و به گونه‌ای غلو آمیز احساس توانایی و لیاقت می‌کند. این بیماران مرکز دنیای خود بوده، از هر جهت ویژه هستند، افاده‌ای و اسم‌پران بوده و در ذهن خود شخص مشهوری هستند. حس خودپسندی و سزاوار بودن، هرگونه نگرانی دربارهٔ نیازها، مشکلات و احساسات دیگران را از ذهن آنان خارج می‌سازد. آنان متکبر و تحکم‌آمیز بوده، خود را برتر از دیگران می‌دانند و از دیگران انتظار احترام و تحسین دارند. هنگامی که خود آنان و جهان اطراف‌شان نمی‌توانند انتظارات غیرواقع گرایانه و ناممکن آنان را برآورده سازند، به‌طور شایع دچار ناامیدی می‌شوند. احساس میکنند که ناجی هستند و میتوانند مشکلات دیگران را حل کنند.

برای پیشرفت و توسعه ورزشهای رزمی در ایران و حمایت از رزمیکاران ، دست در دست هم ورزشهای رزمی را با کمک رزمیکارن و مسئولین بسازیم.

 

رزمی   هنر های رزمی  ورزش رزمی رزمیکاران  خبرهای رزمی  اخبار رزمی  رزمی نیوز

 

لینک کوتاه : https://razminews.ir/?p=12176
  • کد خبر : 12176

نظرات شما پس از تایید مدیریت نمایش داده میشود.

مجموع دیدگاهها : 10در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 10
مشارکت در
اطلاع از
guest
10 نظرات کاربران
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

logo-samandehiblankblankblankblankblankوزارت ورزشکمیته ملی المپیکتهران سربلندبوکسجودوفدراسیون انجمن های رزمیوشوتکواندوکاراته